Een biOrb is het ideale aquarium voor beginners. Dankzij het prachtige design en het compacte formaat zijn deze aquariums een lust voor het oog in iedere ruimte. Een biOrb zorgt voor extra sfeer thuis of op kantoor. Om het aquarium helemaal op te laten gaan in de omgeving kun je deze eigenhandig decoreren met een groot aanbod aan ornamenten en kunststof planten. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om echte aquariumplanten en vissen in het aquarium te plaatsen. Alle do’s en dont’s met betrekking tot het inrichten van je biOrb aquarium lees je in deze blog. Na het lezen kan er echt niets meer fout gaan.

Het inrichten van een biOrb aquarium.

Voor het decoreren van jouw biOrb aquarium is het aan te raden gebruik te maken van de bijpassende biOrb ornamenten en decoratieve planten. Een volledig decoratie-assortiment vindt je op deze pagina. Alle getoonde ornamenten zijn geschikt om te gebruiken in een biOrb aquarium en kunnen rondom de luchtbuis geplaatst worden. Daarnaast zijn er nog decoratieve stenen, planten en andere materialen waarmee de biOrb kan worden gedecoreerd. Dankzij een zeer gevarieerd aanbod is het voor iedereen mogelijk om het aquarium geheel naar wens te decoreren.

Bekijk onze kant-en-klare biOrb pakketten.

Vind je het moeilijk om zelf een interieur samen te stellen? Kijk dan eens naar onze kant en klare biOrb decoratiepakketten. Deze pakketten bevatten alle materialen voor een aantal schitterende interieurs. Voor iedere biOrb hebben we diverse interieurs ontwikkeld voor bijvoorbeeld zomer, herfst, lente -en winterperiode. Naast het gemak van deze complete interieurs profiteert u ook nog van een speciale lagere prijs.

Vissen en planten in een biOrb aquarium?

Veel mensen verwachten in een aquarium echte vissen en planten. Dit is echter zeker niet noodzakelijk in een biOrb aquarium. Het kan en mag zeker, maar het hoef niet. Mocht je wel vissen en planten in de biOrb willen plaatsen dan is het zeer belangrijk om dit op de juiste manier te doen. Belangrijk is om de juiste vissen en planten te plaatsen en ook rekening te houden met de visbezetting. Enerzijds voor het welzijn van de vissen en anderzijds voor de waterkwaliteit. Alles over het plaatsen van vissen en planten in een biOrb aquarium lees je in onze volgende blog.