Medewerker Aquariumtopper

Klantenservice: Over

Toppershops

De naam achter 8 gespecialiseerde webshops op het gebied van zwembaden, spa’s, vijvers en outdoor. Inmiddels verwerken we meer dan 50.000 bestellingen per jaar en zijn we uitgegroeid tot de grootste zwembadwebwinkel van Nederland en België. Bij Toppershops geloven we in een kwalitatief assortiment gecombineerd met écht goed advies. Dit doen we met online keuzehulpen, telefonisch advies en uitgebreide productomschrijvingen. Samen met een team van 20 medewerkers werken we iedere dag hard om onze webshops nog beter te maken.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Voor 16:30 besteld, de volgende werkdag in huis (ook op zaterdag)
  • Mogelijkheid tot levering in de avond (tussen 18.00 en 21.30 uur)
  • Gratis verzending boven de €50,-*
  • 90 dagen bedenktermijn
*M.u.v. avondlevering. Hiervoor geldt €1,95 verzendkosten voor producten tussen de €50 en €100; boven de €100 gratis verzending.

Buitengewoon, verrassen, uitblinken; We willen het allemaal, we willen het iedere dag en we willen dat de klant het voelt. Van kleine gebaren tot grootse uitingen. We geloven in anderen, maar we geloven toch wat meer in onszelf. Dat wil niet zeggen dat we alles weten, maar dat we alles willen weten en vanuit die kennis ons eigen plan trekken. Gewoon omdat dat goed voelt en juist dat precies bij ons past.

Alle Toppershops op een rijtje

Pooltopper.nl
Alles voor je zwembad
Robottopper.nl
De robot zwembadonderhoud specialist
Spatopper.nl
De specialist voor al je spa en jacuzzi benodigdheden
Vijvertopper.nl
De specialist voor al je vijver benodigdheden
Zwembadtopper.nl
De Intex opblaas- en opzetzwembad specialist
Aquariumtopper.nl
Stijlvolle BiOrb aquaria die je zelf samenstelt
Luchtbedtopper.nl
De specialist voor alle in- en outdoor luchtbedden
Botentopper.nl
Opblaasbare boten, kajaks en supboards
+ Lees meer

Onze mensen

Jonge, professionele enthousiastelingen met elk hun eigen kwaliteit. Werken in een omgeving met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. We houden van initiatief en assertiviteit. Fouten maken hoort daarbij. Alleen daardoor kun je groeien. Bij Toppershops werken we niet met leiders, maar vanuit een vast team waarbinnen iedereen evenveel verantwoordelijkheid heeft. We streven ernaar onze webshop iedere dag weer een beetje beter te maken. Dat doen we om onze klanten zo goed mogelijk te blijven helpen, en te voorzien van eerlijk en het allerbeste advies. Tips of een keertje kennis maken? Neem gerust contact met ons op, of kom langs!

Teamfoto Toppershops

Bij ons werken

Lijkt het je echt leuk om bij ons te werken of stage te lopen? Fantastisch! We groeien hard en zoeken daarom constant naar nieuwe, enthousiaste medewerkers. Op onze werken bij site vind je een overzicht van alle openstaande vacatures. We kijken uit naar je sollicitatie. Ga naar www.werkenbijtoppershops.nl